Een taxatie

Er kunnen veel redenen zijn om een woning te laten taxeren. De bekendste is uiteraard de taxatie voor het aanvragen van een hypotheek. Maar ook bij bijvoorbeeld een scheiding of overlijden is er meestal een taxatie nodig om de zaken goed af te werken.
Als er een taxatie van uw woning wordt verricht, dient er nauwkeurig gekeken te worden naar de diverse (waardebeïnvloedende) factoren van de woning en de omgeving. Denk hierbij aan de staat van onderhoud, het materiaalgebruik en de locatie. Daarnaast wordt er onder meer bij de gemeente en het kadaster geïnformeerd naar de bodemgesteldheid en andere bijzonderheden die op het perceel kunnen rusten.
Voor een goed en betrouwbaar taxatierapport is het belangrijk dat dit wordt opgesteld door een deskundige taxateur. Alle taxateurs van Hart van Brabant Makelaardij zijn - naast NVM-lid- aangesloten bij de in 2004 opgerichte Stichting VastgoedCert.
Deze stichting is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.
Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI. Het NWWI is opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Daarnaast streeft het instituut naar een gezonde prijs-kwaliteitverhouding van taxaties.
Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Taxaties die duidelijke, op de situatie toegespitste informatie leveren. Zo ontstaan maatproducten.
Het NWWI is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit.
Klik hier voor het aanvragen van een NWWI-taxatie.

Spotlight

Paus Adriaanstraat 78

Paus Adriaanstraat 78

te TILBURG

Bouwjaar: 1931
Inhoud: 340m³
Vraagprijs: € 289.000,- k.k.
Type: hoekwoning

Afrikaanderstraat 72

Afrikaanderstraat 72

te TILBURG

Bouwjaar: 2014
Inhoud: 370m³
Vraagprijs: € 289.000,- k.k.
Type: tussenwoning

De Hilver 20

De Hilver 20

te GOIRLE

Bouwjaar: 1978
Inhoud: 695m³
Vraagprijs: € 485.000,- k.k.
Type: tussenwoning

Hart van Brabant Makelaardij Pand

Ons kantoor: Villa Constance

Hart van Brabant Makelaardij
Spoorlaan 432
5038 CX Tilburg
T 013 - 5 835 000
info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
Whatsapp: 06 - 4584 0019

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 13:00

Voldoende parkeergelegenheid achter ons kantoor.