EXCLUSIEF WONEN

Ook voor de verkoop van uw vrijstaande villa of luxe penthouse bent u bij ons aan het juist adres. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek
Telefoon: 013 - 5 835 000
WhatsApp: 06 - 4584 0019
E-mail: info@hartvanbrabantmakelaardij.nl Mail ons.

Hieronder een selectie van succesvolle verkopen.

Bosscheweg Tilburg
Deze vrijstaande woning van maar liefst 870 m³ staat op de grens met Berkel-Enschot en grenst met de achtertuin aan het natuurgebied Moerenburg. Met een landelijke uitstraling, ademt de woning sfeer uit. De woning is onder andere voorzien van domotica, waarbij de poort, alle ledverlichting, de gashaard en de (vloer)verwarming geregeld wordt. Andere speerpunten zijn de slaapkamer met luxe badkamer op de begane grond, de garage van 50 m² en de fraaie serre.


Hengelstraat Gilze
Heeft u altijd al de droom gehad om een Bed & Breakfast te beginnen? Grijp dan nu die kans! In 2016 is deze vrijstaande woning gebouwd met apart bijgebouw met hierin een actieve B&B. De woning is luxe en energiezuinig. Zo is er een domotica systeem ingebouwd, zijn er zonnepanelen aanwezig en een hybride warmtepomp. Ook is bij het ontwerp over de kleinste dingen nagedacht. De woning is gelegen aan de rand van Gilze en kijkt uit over het groene landschap.


Stationsstraat Tilburg
In het centrum gelegen, met vrij uitzicht over het Harmoniepark, uniek en zeer royaal appartement van in het totaal ruim 200 m² aan woonoppervlakte inclusief 2 balkons op het zuiden. Het appartement, gelegen op de 2e verdieping, beschikt over een zeer royale woonkamer met luxe open keuken (totaal 75 m²), 2 slaap-kamers, hobby-/werkkamer, 2 badkamers en ruime wasruimte/ bijkeuken. In de kelder is er de beschikking over 2 parkeerplaat-sen en 2 bergingen.


Sint Josephstraat Tilburg
Laat je verrassen door deze bijzondere royale en karakteristieke jaren-30-woning, gelegen nabij de Piushaven. Leuke details zoals het glas-in-lood, de erker en de half overdekte loggia aan de voorzijde, de paneeldeuren en de plafondhoogtes geven sfeer en karakter. Daarnaast tref je hier verrassend veel ruimte van de kelder tot aan de tweede verdieping.


Gounodlaan Tilburg
Vrijstaand wonen in een rustige en groene omgeving? Dat kan op dit perceel van maar liefst 1533 m²! De woning is, naast een vrijstaande dubbele garage met extra berging, voorzien van een royale woonkamer met aangebouwde serre, keuken, bijkeuken, badkamer, 4 slaapkamers en bovendien een grote zolder met veel mogelijkheden.

Telegraafstraat
In hartje centrum op de achtste verdieping - met prachtig uitzicht - gelegen, luxe en hoogwaardig afgewerkt penthouse met onder meer diverse balkons, 3 slaapkamers, privé parkeerplaats en berging. Het penthouse ligt in de 'lage toren' van het Pieter Vreedeplein en beschikt dus werkelijk over alle voorzieningen op loopafstand.

Spotlight

Brasemstraat 4a

Brasemstraat 4a

te TILBURG

Bouwjaar: 1984
Inhoud: 345m³
Vraagprijs: € 245.000,- k.k.
Type: eindwoning

Bernard Leenestraat 109

Bernard Leenestraat 109

te TILBURG

Bouwjaar: 2020
Inhoud: 445m³
Vraagprijs: € 410.000,- k.k.
Type: tussenwoning

Corellisingel 5

Corellisingel 5

te BERKEL-ENSCHOT

Bouwjaar: 1968
Inhoud: 715m³
Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Type: vrijstaande woning

EXCLUSIEF WONEN;
EXCLUSIEF VERKOPEN
Klik hier voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wij wij voor u kunnen betekenen.
Hart van Brabant Makelaardij Pand

Ons kantoor: Villa Constance

Hart van Brabant Makelaardij
Spoorlaan 432
5038 CX Tilburg
T 013 - 5 835 000
info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
Whatsapp: 06 - 4584 0019

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 13:00

Voldoende parkeergelegenheid achter ons kantoor.