Terug naar overzicht

Neem eens een kijkje in de...
Rossinistraat 255 te TILBURG
Vraagprijs: € 192.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Type woning:
hoekwoning
Bouwjaar:
1967
Woonopp.:
112 m²
Inhoud:
385 m³
Perceelopp.:
173 m²
Tuin:
achtertuin, voortuin
Alle Kenmerken

Omschrijving

Een heerlijk lichte hoekwoning, breed van opzet met een fraaie keuken en badkamer, 4 slaapkamers, nagenoeg overal gespachtelde wanden, rolluiken en een ruime tuin op het westen voorzien van een grote berging.

Bouwjaar: 1967
Inhoud: circa 385 m³
Perceeloppervlakte: 173 m²
Verwarming: stadsverwarming

Volledige omschrijving

Toon alle foto's

Kenmerken

Type woning:
hoekwoning
Bouwjaar:
1967
Woonopp.:
112 m²
Inhoud:
385 m³
Perceelopp.:
173 m²
Kamers:
5
Tuin:
achtertuin, voortuin
Locatie:
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Intro

Een heerlijk lichte hoekwoning, breed van opzet met een fraaie keuken en badkamer, 4 slaapkamers, nagenoeg overal gespachtelde wanden, rolluiken en een ruime tuin op het westen voorzien van een grote berging.

Bouwjaar: 1967
Inhoud: circa 385 m³
Perceeloppervlakte: 173 m²
Verwarming: stadsverwarming

Algemeen

BEGANE GROND:
Entree met de meterkast (elektra- en gasmeter), trapopgang, ruime trapkast, toiletruimte en toegang tot de keuken en de woonkamer. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer, gespachtelde wanden en een gespoten plafond.

De toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje en afgewerkt met vloer- en wandtegels (licht grijze tegel) en een gesausd plafond.

De woonkamer is 3,5 meter breed en heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een groot oppervlak aan ramen. De woonkamer heeft daardoor veel lichtinval. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde hangt een elektrisch rolluik. Op de grond ligt een mooie laminaatvloer, alle wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Vanuit de hal is de keuken bereikbaar. Er staat een recht opgesteld keukenblok met aan apparatuur een koelkast, een (losse) RVS vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. De keuken is nog maar 3 jaar geleden geplaatst. De achterwand is betegeld; de overige wanden zijn gespachteld en het plafond is gespoten. Op de vloer ligt een licht gekleurde tegel. In een van de bovenkastjes hangt de geiser ten behoeve van het warme water.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met 3 slaapkamers, de badkamer, een praktische bergkast en de vaste trap naar zolder. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, gespachtelde wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en is maar liefst 16 m² groot. De kamer is afgewerkt met laminaat op de vloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De ramen zijn voorzien van een handmatig te bedienen rolluik.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde. Deze kamer is ook nog circa 12 m² groot. De ramen zijn hier voorzien van een elektrisch rolluik en de kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gespoten wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3 ligt weer aan de achterzijde en is hetzelfde afgewerkt als de andere slaapkamers. Hier hangt weer een handmatig te bedienen rolluik.

De badkamer ligt aan de voorzijde en is circa 3 jaar geleden vernieuwd. De ruimte is afgewerkt met dezelfde licht grijze tegel als de toiletruimte. Zowel de vloer als de wanden zijn geheel betegeld. Er is een douchehoek aanwezig met een grote regendouche en handdouche. Daarnaast hangt er een vaste wastafel met onder hangend lademeubel en bijbehorende kast.

TWEEDE VERDIEPING:
De zolder is opgedeeld in een voorzolder en zolderkamer. Op de voorzolder tref je de aansluiting voor de wasapparatuur, bergruimte achter de knieschotten en een klein dakraam aan de achterzijde.

De zolderkamer heeft een groot dakraam aan de achterzijde. De gehele zolder is afgewerkt met vloerbedekking op de grond en gespachtelde wanden. Het dak is na-geïsoleerd en de dakplaten zijn aan de onderzijde gespoten.

BUITEN:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin heeft een pad naar de voordeur en is verder voorzien van gras.

De achtertuin heeft een terras aan de gevelzijde, een looppad naar de berging en verder ook gras. Aan de gevelzijde tref je nog een wateraansluiting.

De stenen berging is gebouwd over de gehele breedte van het perceel en heeft een oppervlak van circa 16 m². Er is elektra aanwezig en een poort naar de achterom.

Locatie

Hart van Brabant Makelaardij Pand

Ons kantoor: Villa Constance

Hart van Brabant Makelaardij
Spoorlaan 432
5038 CX Tilburg
T 013 - 5 835 000
info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
Whatsapp: 06 - 4584 0019

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 13:00

Voldoende parkeergelegenheid achter ons kantoor.