Terug naar overzicht

Neem eens een kijkje in de...
Delflandstraat 2 te TILBURG
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Kenmerken

Type woning:
eindwoning
Bouwjaar:
2018
Woonopp.:
132 m²
Inhoud:
470 m³
Perceelopp.:
110 m²
Tuin:
achtertuin, voortuin
Alle Kenmerken

Omschrijving

We kunnen niet anders zeggen dan WAUW! Deze hoekwoning is bijzonder fraai afgewerkt waarbij over elk detail is nagedacht. Het heeft een geweldige woonkeuken, uitgebouwde woonkamer, tuin met unieke overkapping, 4 riante slaapkamers en een badkamer waar je nooit meer weg wilt. De woning heeft luxe, is daarnaast bijzonder sfeervol en ligt ook nog eens op loopafstand van de Piushaven.

Bouwjaar: 2018
Inhoud: circa 470 m³
Perceeloppervlakte: 110 m²
Verwarming: HR cv-ketel, Itho Daalderop
Volledige omschrijving

Toon alle foto's

Kenmerken

Type woning:
eindwoning
Bouwjaar:
2018
Woonopp.:
132 m²
Inhoud:
470 m³
Perceelopp.:
110 m²
Kamers:
5
Tuin:
achtertuin, voortuin
Locatie:
in woonwijk
C.V.:
HR Daaldrop
 
 

Omschrijving

Intro

We kunnen niet anders zeggen dan WAUW! Deze hoekwoning is bijzonder fraai afgewerkt waarbij over elk detail is nagedacht. Het heeft een geweldige woonkeuken, uitgebouwde woonkamer, tuin met unieke overkapping, 4 riante slaapkamers en een badkamer waar je nooit meer weg wilt. De woning heeft luxe, is daarnaast bijzonder sfeervol en ligt ook nog eens op loopafstand van de Piushaven.

Bouwjaar: 2018
Inhoud: circa 470 m³
Perceeloppervlakte: 110 m²
Verwarming: HR cv-ketel, Itho Daalderop

Algemeen

Begane grond:
De entree ligt aan de zijkant van de woning. De hal heeft aan de linker zijde de toiletruimte met daarachter de garderobe en de meterkast. De toiletruimte is voorzien van een hangcloset met softclose, een hoekfonteintje met inbouwkraan en een "zwevend" plafond met indirecte verlichting. Via een taatsdeur (zwart staal met glas en dubbele draairichting) kom je in de woonruimte. Tegenover de hal bevindt zich de trapopgang naar de verdieping en de trapkast met hierin de unit van de vloerverwarming en bergruimte.

De woonkamer is bij de bouw uitgebouwd waardoor deze een ruime indeling heeft. In de pui van de achtergevel lopen ramen door vanaf de grond tot aan het plafond met in het midden twee openslaande deuren. Omdat het een hoekwoning betreft, heb je nog een hoog raam in de zijgevel. De gehele begane grond is afgewerkt met een vloertegel (80 x 80 cm) v.v. vloerverwarming, glad gestuukte wanden voorzien van Sigma afneembare verf en een idem plafondafwerking. Verwerkt in de wanden tref je diverse punten voor een draadloos geluidssysteem.

De woonkeuken ligt aan de voorzijde waarbij het keukenblok in een hoek staat opgesteld. Het is een witte keuken met dun zwart aanrechtblad. Er zit een zwarte spoelbak in met mat zwarte kraan, een vaatwasser, inductie kookplaat, een fraaie afzuigunit (direct naar buiten), combi-oven en koelkast. De afwerking is zoals eerder omschreven, echter zijn de wanden hier voorzien van een extra spat- en vetbescherming. Het zitgedeelte in de keuken is door een binnenhuisarchitect ontworpen, zodat je met 6 tot 8 mensen heerlijk kunt zitten, eten en socializen.

Eerste verdieping:
De gehele verdieping is afgewerkt met laminaat op de vloer en glad gestuukte wanden en plafond voorzien van een afwasbare coating. Fraai detail zijn de zwart stalen trapleuningen, maar ook de wandpunten voor een draadloos geluidssysteem en de vele extra elektrapunten waarbij is nagedacht over de functie en de daarbij behorende hoogte, zoals bij de kaptafel in slaapkamer 1.

Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde, heeft in de zijgevel een extra raam met frans balkon en is 14 m² groot. Bijzonder detail zijn de hanglampen met schakelaar in de wand. Slaapkamer 2 is momenteel in gebruik als een kastenkamer, maar met 12 m² ruim genoeg voor een slaapkamer.

Op de eerste verdieping ligt ook de badkamer. Hier waan je jezelf in een spa ruimte of op een luxe vakantie.... Dit is een heerlijke ruimte van 8 m². Aanwezig in de ruimte is een hangcloset, een wastafelmeubel met 2 waskommen, een inloopdouche en een vrijstaand bad. Zoals overal in het huis gebruikt, ook hier zwarte inbouw (wand) kranen en stortdouche, zelfs de waskom stop matcht. Het ligbad is een variant waar beide zijden gelijk zijn zodat je aan twee kanten goed kunt liggen/zitten. Zelf hier tref je wandpunten voor een draadloos geluidssysteem en een heel leuk detail zijn de hanglampen bij de waskommen. Op de vloer ligt een fraaie tegel die voor een deel is doorgetrokken tegen de wand. De vloer is daarnaast voorzien van vloerverwarming. De overige wanden en het plafond zijn ook hier glad gestuukt en afgewerkt met een afwasbare laag. Het plafond is voorzien van inbouwspots.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is een volwaardige verdieping vanwege het platte dak. De afwerking en detaillering is hier gelijk aan de eerste verdieping.
Slaapkamer 3 is aan de voorzijde gelegen en is 14 m² groot. Slaapkamer 4 ligt aan de achterzijde en heeft als extra nog een zijraam. Deze kamer is ook nog eens 13 m² groot.
Tevens gelegen aan de achterzijde is de technische ruimte c.q. berging van circa 7 m². Hierin tref je de aansluiting voor de wasapparatuur, de cv-ketel (Daalderop Base Cube), de unit van de mechanische ventilatie CO2-gestuurd) en de omvormer van de 6 zonnepanelen.

Buiten:
De tuin is zonnig en ademt subtiel de sfeer van een beachclub. Er is een houten overkapping gemaakt, deels open, voorzien van veiligheidsglas, voor een mooie lichtinval. Er zijn zelfs lichtpunten en stopcontacten verwerkt in de overkapping. Achterin de tuin staat nog een houten (zwart) berging en tref je de poort die uitkomt op de straat. De tuin is nagenoeg geheel betegeld met naast de zwart houten schutting een rand van beige grind. In de schutting bevinden zich weer diverse verlichtingspunten. In dezelfde stijl als de schutting is een speciale containerruimte gemaakt.

Als je de straat uit loopt, loop je zo het natuurgebied in, langs het water en even verderop langs de Piushaven.

Locatie

Hart van Brabant Makelaardij Pand

Ons kantoor: Villa Constance

Hart van Brabant Makelaardij
Spoorlaan 432
5038 CX Tilburg
T 013 - 5 835 000
info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
Whatsapp: 06 - 4584 0019

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 13:00

Voldoende parkeergelegenheid achter ons kantoor.