Terug naar overzicht

Neem eens een kijkje in de...
Gounodlaan 10a te Tilburg
Vraagprijs: € 575.000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
1974
Woonopp.:
230 m²
Inhoud:
800 m³
Perceelopp.:
1533 m²
Tuin:
tuin rondom
Alle Kenmerken

Omschrijving

Vrijstaand wonen in een rustige en groene omgeving? Dat kan op dit perceel van maar liefst 1533 m²! De woning is, naast een vrijstaande dubbele garage met extra berging, voorzien van een royale woonkamer met aangebouwde serre, keuken, bijkeuken, badkamer, 4 slaapkamers en bovendien een grote zolder met veel mogelijkheden.

Bouwjaar: 1974
Inhoud: circa 800 m³
Perceeloppervlakte: 1533 m²
Verwarming: cv-ketel, Remeha uit 2010

Bouwkundig Inspectie Rapport aanwezig
Volledige omschrijving

Toon alle foto's

Kenmerken

Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
1974
Woonopp.:
230 m²
Inhoud:
800 m³
Perceelopp.:
1533 m²
Kamers:
7
Tuin:
tuin rondom
Garage:
vrijstaand steen
Locatie:
aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
C.V.:
Remeha

Omschrijving

Intro

Vrijstaand wonen in een rustige en groene omgeving? Dat kan op dit perceel van maar liefst 1533 m²! De woning is, naast een vrijstaande dubbele garage met extra berging, voorzien van een royale woonkamer met aangebouwde serre, keuken, bijkeuken, badkamer, 4 slaapkamers en bovendien een grote zolder met veel mogelijkheden.

Bouwjaar: 1974
Inhoud: circa 800 m³
Perceeloppervlakte: 1533 m²
Verwarming: cv-ketel, Remeha uit 2010

Bouwkundig Inspectie Rapport aanwezig

Algemeen

Begane grond:
De royale entree heeft een garderobe nis en staat in open verbinding met de hal. Vanuit de entree en de hal zijn nagenoeg alle ruimten toegankelijk. Er liggen plavuizen op de vloer, de wanden zijn van schoon metselwerk en het plafond is voorzien van een kunststof beplating. De meterkast grenst aan de garderobe. Hierin treft men de elektrameter (7 groepen) en de gasmeter.
De toiletruimte ligt nog in het entreegedeelte en is voorzien van een hangcloset met fonteintje. De vloer en wanden zijn betegeld en het plafond is gestuukt.

De woonkamer heeft aan zowel de voor- als achterzijde een groot raam voorzien van een elektrisch rolluik. De ruimte is daarnaast nog voorzien van een open haard. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond van een kunststof beplating.
Aan de zijkant van de woning is een serre aangebouwd. Via de oorspronkelijke tuindeuren in de woonkamer is deze toegankelijk. Het is een half ronde ruimte met een tegelvloer en een met kunststof platen afgewerkt plafond. De gevel bestaat voornamelijk uit een glazen pui met aan de oostzijde een schuifpui.

De keuken is toegankelijk vanuit de entree en vanuit de woonkamer. Het keukenblok staat in een L-vorm opgesteld en is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. De ruimte is afgewerkt met een tegel op de vloer, grotendeels betegelde wanden met spachtelputz erboven en kunststof beplating tegen het plafond. Het raam is voorzien van een rolluik.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze ruimte is voorzien van een vaste wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Het raam in deze ruimte is eveneens voorzien van een rolluik net als de tuindeur. Er is een vaste trap gemaakt naar zolder. De ruimte heeft een tegelvloer, grotendeels betegelde wanden met spachtelputz erboven en kunststof platen tegen het plafond.

Slaapkamer 1 ligt in de noordwest hoek en heeft zowel in de noord als de westgevel een raam. De kamer is voorzien van een wastafel. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn gespachteld en het plafond is afgewerkt met een kunststof beplating.
Slaapkamer 2 ligt in de noordoost hoek. Hier is een groot raam aan de oostzijde aanwezig, voorzien van een rolluik. Ook deze kamer is voorzien van een wastafel. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van houten schrootjes.
Slaapkamer 3 ligt tussenin aan de noordzijde. Hier liggen tapijttegels op de vloer, zijn de wanden behangen en is het plafond voorzien van houten schrootjes. Ook hier is het raam voorzien van een rolluik.
Slaapkamer 4 ligt naast de entree aan de westzijde en is voorzien van 2 vaste kasten en een rolluik voor het raam. Er ligt zeil op de vloer, de wanden zijn gestuukt (met een fijne korrel) en het plafond is voorzien van houten schrootjes.
Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR+ beglazing.

De badkamer ligt achter de bijkeuken en is bereikbaar vanuit de hal. Er is een ligbad aanwezig met whirlpool functie, een aparte douchecabine, een vaste wastafel en een hangcloset. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Eerste verdieping:
De zolder is bereikbaar vanuit de bijkeuken bereikbaar middels een vaste trap. De ruimte waar je bovenkomt, is voorzien van een dakraam en hier hangt de cv-ketel (een Remeha Calenta uit 2010). Aan deze ruimte ligt nog een ruimte aan de noordzijde met een raam in de zijgevel. Aan de andere zijde liggen achtereenvolgens nog twee ruimten. Beide voorzien van een dakraam en de laatste ruimte nog van een raam in de zijgevel. Hier is ook nog een extra kast gemaakt. Het betreft hier zo'n 70 m² waar nog veel mogelijk is.

Buiten:
De woning heeft een zeer grote voortuin voorzien van een gazon met slingerpad naar de entree en een oprit. De oprit is ter hoogte van de voorgevel voorzien van een afsluitbare poort. Ook tussen de achtertuin en de oprit is een poort gemaakt. De oprit eindigt voor de dubbele garage. De deuren zijn elektrisch te bedienen en binnenin zijn de garages onderling bereikbaar. Vanaf de tuinzijde treft men een loopdeur en een raam voorzien van een zonnescherm.

De achtertuin ligt op het oosten en is ook voorzien van een groot gazon. Aan de gevelzijde van de woning is een terras gemaakt en ook langs de bijgebouwen. Achter de garage is nog een extra berging gemaakt met garagedeur en daarachter nog een overkapping welke middels een poort kan worden afgesloten. Aan de andere kant van het perceel treft men nogmaals een overkapping. Een strook groen met diverse bomen en planten sluit het perceel af aan de oostzijde. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is een wateraansluiting aanwezig.

Locatie

Hart van Brabant Makelaardij Pand

Ons kantoor: Villa Constance

Hart van Brabant Makelaardij
Spoorlaan 432
5038 CX Tilburg
T 013 - 5 835 000
info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
Whatsapp: 06 - 4584 0019

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Dinsdag geopend tot 20:00 (m.u.v. de periode 23 juli - 27 augustus 2019)
Zaterdag: 09:30 - 13:00

Voldoende parkeergelegenheid achter ons kantoor.